Project Team

Het project team is samengesteld uit volgende leden:

Jan Deman

Jan Deman is de coördinator van het VICA-project. Hij is de secretaris van BAAV. Hij leidt de beroepsfederatie, organiseert de dienstverlening, de informatieverstrekking en de belangenverdediging voor de autocarbedrijven. Daarbij wordt speciale aandacht gegeven aan de commerciële en promotionele ondersteuning van de sector.

 

 

Contactgegevens:

jan.deman@baav.be

0473.70.90.84


Yves Mannaerts

Yves Mannaerts is de Bestuurder-Directeur van de FBAA waar hij sedert 1977 de autocarbedrijven uit heel het land bijstaat, vertegenwoordigt en verdedigt bij alle bevoegde instanties op lokaal, regionaal, federaal en Europees niveau en bij alle partners en stakeholders uit de toeristische industrie. Tevens is hij Ondervoorzitter en Voorzitter Personenvervoer bij de International Road transport Union (IRU).Contactgegevens:

yves.mannaerts@fbaa.be 

Steven Lannoo

Steven Lannoo is als economisch adviseur werkzaam aan het ICB (Instituut voor de autocar en de autobus), het kennis- en adviescentrum van de car- en bussector. Daarnaast is hij ook gastdocent kwantitatieve onderzoeksmethoden verbonden aan de Universiteit Gent. In eerdere functies was hij actief in het wetenschappelijk onderzoek en het marktonderzoek. Vanuit zijn huidige functie is hij dagelijks bezig met de toekomst van de car- en bussector, zowel op sociaal, economisch als ecologisch gebied. 

Contactgegevens:

steven.lannoo@icb-institute.be

Inge Buytaert

Inge Buytaert is Communications Manager voor BAAV en Busworld. Ze coördineert hiervoor alle marketing- en communicatieactiviteiten, zowel die van de beroepsvereniging, als die van de Busworld beurzen. Dit omvat: website, sociale media, meedenken over productontwikkeling met nadruk op het marketingaspect ervan, de begeleiding van de imagocampagne van de autocarsector in België, aanwezigheid op buitenlandse concurrentiële beurzen, contacten met de internationale vakpers en organisatie van hun aanwezigheid op de beurzen (PR), opvolging mediaplanning.

Contactgegevens:

inge@busworld.org

0471.21.54.74

Sofie Ghesquiere

Sofie Ghesquiere is Project Assistent voor BAAV. Ze heeft net een opleiding Meertalige Bedrijfscommunicatie achter de rug en werkt nu mee aan het project VICA.  Ze staat in voor de administratieve en logistieke coördinatie van het project. 

 

 

 

Contact gegevens:

sofie@baav.be

0471.32.97.36

Marc Rubben

Marc Rubben is wetenschappelijk medewerker bij Memori. Hij specialiseerde zich in onderzoeks- en begeleidingswerk rond de thema's: nieuwe media, sociale media, toerisme en (e-)participatie. De laatste jaren deed hij onderzoek naar de digitale mobiele ontsluiting van de toeristische stad en haar erfgoed. Daarnaast richtte zijn onderzoeksfocus zich op de rol en betekenis van sociale media en user-generated content in toerisme en in de mediasector.

 

Contactgegevens:

marc.rubben@thomasmore.be

0496.18.05.62

Christoph Vandewiele

Christoph Vandewiele is wetenschappelijk medewerker bij Memori.  Hij specialiseerde zich als adviseur rond groei-en merkstrategieën voor heel wat Belgische en internationale merken, terwijl hij als docent en gastprofessor studenten enthousiasmeert voor vakken zoals Internationale Marketing, Merkstrategie, Marktonderzoek, Marketing Communicatie en e-Marketing.

 

Contactgegevens:

christoph.vandewiele@thomasmore.be

 

 

Michelle Lenaerts

Michelle Lenaerts bouwde als onderzoeker expertise op in kwantitatief onderzoek naar tevredenheid, imago, publiek en behoeften. Michelle is onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering en analyse van de kwantitatieve werkpakketten binnen diverse onderzoeksprojecten. Binnen de opleiding Interactive multimedia design van Thomas More Mechelen doceert zij het opleidingsonderdeel 'Marktonderzoek'. 


Contactgegevens: 

michelle.lenaerts@thomasmore.be