informatie Brochures

Zesde VICA Innovatiebrochure: Online Innovatie Toolkit

Breng me naar de toolkit

 

 

Download
Vijfde VICA Innovatiebrochure: Financiële steunmaatregelen voor KMO’s
Er zijn tal van financieringsvormen en steunmaatregelen op maat van elk bedrijf en elk type project. In deze brochure focussen we op enkele belangrijke steunmaatregelen voor KMO’s .
Financiëringsmogelijkheden & steunmaatre
Adobe Acrobat document 889.0 KB
Download
Vierde VICA Innovatiebrochure: Van idee naar een concrete innovatie!
In deze brochure vindt u de stappen en hulpmiddelen om ideeën te genereren en deze ook om te zetten naar concrete innovaties.
VICA_innovatiebrochure_4_0_CV.pdf
Adobe Acrobat document 2.3 MB
Download
Derde VICA Innovatiebrochure: Service Design Thinking
Het VICA project, een samenwerking tussen de BAAV en Thomas More Hogeschool Mechelen, is halfweg en bracht de sector een stand van zaken voor wat betreft de innovatiestatus van de sector (Innovatiebrochure 1.0) en een aantal nieuwe inzichten op het vlak van trends, maar ook eerste concrete ideeën over hoe de sector kan inspelen op deze trends (Informatiebrochure 2.0). In deze derde informatiebrochure werpen we een blik op hoe niet-gebruikers van de autocar kijken naar de autocar als vervoersmiddel enerzijds, en anderzijds wat hun houding is ten aanzien van de autocarreis als conceptueel toeristisch product.
VICA_innovatiebrochure_FGG_service_desig
Adobe Acrobat document 1.2 MB
Download
Tweede VICA Innovatiebrochure : Trends
Tijdens de VICA workshop van 8 oktober werden 8 consumententrends toegelicht, die van belang zijn bij het ontwikkelen van het service aanbod door een autocar bedrijf. Een toelichting van elk van deze trends vindt u in de tweede VICA brochure.
VICA_innovatiebrochure 2 FINAL (2).pdf
Adobe Acrobat document 632.4 KB
Download
Eerste VICA Innovatiebrochure
In deze brochure vindt u de resultaten van de enquête over de innovatiegerichtheid van de sector die we begin dit jaar bij de vlaamse autocarondernemingen afnamen.
VICA_innovatiebrochure_FINAL (1).pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB